Over ons

Over ons

GERA Orthopedische Schoentechniek B.V. was sinds 1965 gevestigd aan de Benzenraderweg 42 in Heerlen.

In eerste instantie is het bedrijf opgericht door Piet Pouwels en was ons bedrijf werkzaam onder de naam Pouwels Groep tot juli 2004. Pouwels is tot op heden een begrip gebleven in de regio.

Vanaf juli 2004 is het bedrijf met veel liefde en vooral passie voor het vak door twee medewerkers van de Pouwels Groep voortgezet, te weten Ger Coerver en Ralf Laumann.

Per 1 september 2020 heeft Ger na goed overleg zijn stokje over gedragen aan Michael van Wersch, om vervolgens ook vanwege medische redenen op 31-12-2021 officieel van zijn pensioen te gaan genieten.

Vanaf 01-04-2022 zijn wij als hoofd locatie met ons bedrijf verhuisd naar onze nieuwe, ruimere en modernere locatie gelegen aan de Beersdalweg 110 te Heerlen.

Wij werken met kleine teams van uiterst vakkundige en betrokken medewerkers.
Wij leveren kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Korte lijnen en heldere communicatie in multidisciplinair verband. Altijd een vast aanspreekpunt en een vertrouwd gezicht.
Onze orthopedische schoenen zijn in alle varianten leverbaar, zowel in modieuze als elegante uitvoeringen.
Modellen door u zelf aangeleverd hebben onze voorkeur. U heeft volop keuze uit moderne en hoog kwalitatieve leersoorten en materialen in alle mogelijke kleuren.

Een eerste afspraak of advies consult is bij ons ALTIJD kosteloos en geheel vrijblijvend, zowel op onze locaties als ook aan huis.

Middels een verwijzing van een podotherapeut, huisarts, of medisch specialist is het bij voldoende indicatie mogelijk dat u voor een vergoeding in aanmerking komt. Uw adviseur kan u hier alles over mededelen.

GERA Orthopedische Schoentechniek B.V. heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst voor het vervaardigen van hulpmiddelen als OSA-schoeisel, OSB-schoeisel, OVAC, VLOS, Verbandpantoffels, steunzolen etc.

Wat doen wij?

Gezondheid is een kostbaar bezit. Lichamelijk hebben we allemaal onze beperkingen. Sommige beperkingen zijn echter zodanig dat het functioneren in het dagelijkse leven teveel gehinderd wordt. In Nederland maken daarom ruim 100.000 mensen gebruik van een orthopedische voorziening om het dagelijks functioneren te verbeteren. Gera Orthopedische Schoentechniek B.V. heeft meer dan 55 jaar ervaring in huis. Hierdoor vinden we altijd een passende oplossingen voor functionele beperkingen aan het bewegingsapparaat.

Wij doen dit door voor u een orthopedische voorziening individueel (op maat) te vervaardigen zodat beperkingen worden opgeheven of zeker afnemen. Hierbij streven we er naar om een technisch en medisch goede voorziening te maken die ook nog eens erg mooi is!

Alles is bespreekbaar, en niets is te gek!

Daagt u ons uit?

 

Ons Team

Michael van Wersch

Orthopedisch Schoentechnicus en Algemeen Directeur

Ralf Laumann

Financieel Directeur
Verantwoordelijk voor inkoop en werkplaats aansturing

Nicolle van Wersch

Administratief en facilitair medewerkster

Edith Laumann

Administratief en facilitair medewerkster

Peggy Hoeksma

Administratief Secretarieel medewerkster
vast aanspreekpunt Front- en Back Office

Arthur Danieljan

Chef Werkplaats
Vakspecialist
Allround Werkplaats Medewerker

Twan Goldsmits

Senior Orthopedisch Schoentechnicus

Susanne Klockner - de Maat

Therapeutisch Elastische Kousen OLMED
Vestigingsmanager/ bandagist

https://www.olmed.nl/

Renate Gaastra

Medisch Pedicure

Formosus werk in uitvoering (renategaastra.nl)

Gera Orthopedische Schoentechniek B.V. is een SEMH gecertificeerd bedrijf en voldoet daarmee aan de meest uitgebreide kwaliteitseisen op het gebied van hulpmiddelenzorg, waaronder (semi)Orthopedische schoenen, VLOS, OVAC, verbandschoenen en steunzolen.

Vakantieperiode

De zomervakantie in het zuiden is van start.
GERA Orthopedische schoentechniek blijft voor u geopend.
Helaas zijn wij vanwege het vakantierooster telefonisch niet altijd even goed bereikbaar tussen 8-7-2024 en 26-07-2024.

Wij vragen u bij geen gehoor een voicemail bericht in te spreken of bij spoed te mailen naar info@gerabv.nl.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij hopen dat u een goed lopende vakantie gaat ervaren👣, geniet er samen lekker van en rust goed uit!

Team GERA Orthopedische Schoentechniek