Over ons

Over ons

GERA orthopedische schoentechniek B.V. is sinds 1965 gevestigd in Heerlen, tot juli 2004 onder de naam Pouwels Groep.

Wij werken met kleine teams van vakkundige medewerkers.
Wij leveren kwalitatief hoogwaardig maatwerk.
Ons Orthopedisch A-schoeisel is leverbaar in modieuze en elegante uitvoeringen.
zelf modellen aanleveren is ook mogelijk. U heeft volop keus uit verschillende leersoorten en diverse kleuren.

Op verwijzing van een specialist of revalidatiearts kunt u terecht bij een van onze vestigingen.

GERA Orthopedische Schoentechniek B.V. heeft met alle verzekeraars een contract voor het vervaardigen van OSA-schoeisel, OSB-schoeisel, OVAC, steunzolen enz

Wat doen wij?

Gezondheid is een kostbaar bezit. Lichamelijk hebben we allemaal onze beperkingen. Sommige beperkingen zijn echter zodanig dat het functioneren in het dagelijkse leven teveel gehinderd wordt. In Nederland maken daarom ruim 100.000 mensen gebruik van een orthopedische voorziening om het dagelijks functioneren te verbeteren. Gera B.V. heeft ruime ervaring in het vinden van passende oplossingen voor functionele beperkingen aan het bewegingsapparaat.

Wij doen dit door voor u een orthopedische voorziening individueel (op maat) te vervaardigen zodat beperkingen worden opgeheven of zeker afnemen. Hierbij streven we er naar om een technisch en medisch goede voorziening te maken die ook nog eens erg mooi is!

Alles is bespreekbaar, en niets is te gek!

Daagt u ons uit?

Gera Orthopedische Schoentechniek B.V. is een SEMH gecertificeerd bedrijf en voldoet daarmee aan de meest uitgebreide kwaliteitseisen op het gebied van hulpmiddelenzorg, waaronder (semi)Orthopedische schoenen, VLOS, OVAC, verbandschoenen en steunzolen.