Over ons

Over ons

GERA Orthopedische Schoentechniek B.V. is sinds 1965 gevestigd op de Benzenraderweg 42 in Heerlen.

In eerste instantie is het bedrijf opgericht door Piet Pouwels en was ons bedrijf werkzaam onder de naam Pouwels Groep tot juli 2004. Pouwels is tot op heden een begrip gebleven in de regio.

Vanaf juli 2004 is het bedrijf met veel liefde en vooral passie voor het vak door twee medewerkers van de Pouwels Groep voortgezet, te weten Ger Coerver en Ralf Laumann.

Per 1 september 2020 heeft Ger na goed overleg zijn stokje over gedragen aan Michael van Wersch, maar Ger zal nog altijd met veel passie werkzaam blijven bij GERA Orthopedische Schoentechniek B.V.

Wij werken met kleine teams van uiterst vakkundige en betrokken medewerkers.
Wij leveren kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Korte lijnen en heldere communicatie. Altijd een vast aanspreekpunt en een vertrouwd gezicht.
Onze orthopedische schoenen zijn in alle varianten leverbaar, zowel in modieuze als elegante uitvoeringen.
Modellen door u zelf aangeleverd hebben onze voorkeur. U heeft volop keuze uit moderne en hoog kwalitatieve leersoorten en materialen in alle mogelijke kleuren.

Een eerste afspraak of advies consult is bij ons ALTIJD kosteloos en geheel vrijblijvend, zowel op onze locaties als ook aan huis.

Middels een verwijzing van een podotherapeut, huisarts, of medisch specialist is het bij voldoende indicatie mogelijk dat u voor een vergoeding in aanmerking komt. Uw adviseur kan u hier alles over mededelen.

GERA Orthopedische Schoentechniek B.V. heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst voor het vervaardigen van hulpmiddelen als OSA-schoeisel, OSB-schoeisel, OVAC, VLOS, Verbandpantoffels, steunzolen etc.

Wat doen wij?

Gezondheid is een kostbaar bezit. Lichamelijk hebben we allemaal onze beperkingen. Sommige beperkingen zijn echter zodanig dat het functioneren in het dagelijkse leven teveel gehinderd wordt. In Nederland maken daarom ruim 100.000 mensen gebruik van een orthopedische voorziening om het dagelijks functioneren te verbeteren. Gera Orthopedische schoentechniek B.V. heeft meer dan 55 jaar ervaring in huis. Hierdoor vinden we altijd een passende oplossingen voor functionele beperkingen aan het bewegingsapparaat.

Wij doen dit door voor u een orthopedische voorziening individueel (op maat) te vervaardigen zodat beperkingen worden opgeheven of zeker afnemen. Hierbij streven we er naar om een technisch en medisch goede voorziening te maken die ook nog eens erg mooi is!

Alles is bespreekbaar, en niets is te gek!

Daagt u ons uit?

 

Ons Team

Michael van Wersch

Orthopedisch Schoentechnicus en Algemeen Directeur

Ralf Laumann

Chef werkplaats/ Duizendpoot en Financieel Directeur

Ger Coerver

Senior Orthopedisch Schoentechnicus

Denise Craenen

Junior Orthopedisch Schoentechnologe

Peggy Hoeksma

Administratief Secretarieel medewerkster

Arthur Danieljan

Vakspecialist
Allround Werkplaats Mederwerker

Edith Laumann

Administratief medewerkster / Interieurverzorgster

Gera Orthopedische Schoentechniek B.V. is een SEMH gecertificeerd bedrijf en voldoet daarmee aan de meest uitgebreide kwaliteitseisen op het gebied van hulpmiddelenzorg, waaronder (semi)Orthopedische schoenen, VLOS, OVAC, verbandschoenen en steunzolen.